Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un colaborator dovedit al Securității candidează din partea PNL: primarul 'Cupidon' a aprins flacăra iubirii cu UDMR

O frumoasă poveste ”de dragoste” s-a înfiripat între PNL și UDMR, în județul Bihor. Roadele acestei povești le regăsim în special în orașul Aleșd, acolo unde avem cea mai mare comunitate de maghiari din Bihor.

Citește și: Klaus Iohannis despre ministrul care a făcut accident gonind nebunește: Trebuie să dezvoltăm infrastructura

Cei de la PNL și UDMR s-au înfrățit, iar candidatul la Aleșd este Ioan Todoca sau mai cunoscut sub numele conspirativ de ”Cupidon”, nume sub care semna note informative la Securitate.

În data de 11 iunie 2020, ICCJ s-a pronunțat definitiv în dosarul primarului Ioan Todoca, iar acesta a fost declarat colaborator al Securității. "Respinge recursul formulat de pârâtul Todoca Ioan Coloman împotriva soluţiei pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti, ca nefondat. Definitivă", se arată în minuta soluţiei.

Așadar, după ce au trecut traseismul politic la un alt nivel, cei de la PNL consideră că este bun de primar și un turnător la Securitate.

”Cupidon” a reușit să-i unească pe liderul UDMR, Cseke Attila și cel al PNL, Ilie Bolojan. Cele două formațiuni colaborează și este foarte posibilă o majoritate în viitorul CJ.

Totuși, ”Cupidon” nu răspândește numai iubire. Aleșd este orașul cu cea mai mare comunitate de maghiari din Bihor (în afară de Oradea) și se pare că aceștia sunt foarte nemulțumiți de înțelegerile care au loc în plan local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.