Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un colet-capcană a explodat într-un campus universitar din Boston: O persoană a fost rănită

AP
sua politie

Poliţia americană ancheta miercuri circumstanţele producerii exploziei unui colet-capcană marţi seara la o universitate din Boston, explozie soldată cu un rănit în campusul universitar, relatează AFP.

Cercetările la faţa locului au permis descoperirea unui al doilea colet suspect, care a fost neutralizat de o brigadă de genişti, în incinta Northeastern University, a precizat poliţia din Boston într-un comunicat.

"La sosirea lor, agenţii au constatat prezenţa unui bărbat de 45 de ani care suferise arsuri uşoare la o mână", a precizat poliţia acestui mare oraş universitar din nord-estul SUA, potrivit Agerpres.

Rănitul a fost transportat la spital. Cursurile universităţii au fost anulate marţi seara, dar urmau să fie reluate miercuri, a indicat poliţia campusului pe contul său Twitter. Poliţia federală va participa la investigaţii.

Potrivit canalului local de televiziune NBC Boston, persoana rănită este un salariat al universităţii şi o notă scrisă, al cărei conţinut nu a fost precizat de poliţie, era ataşată de coletul-capcană.

La Boston, amintirea atentantului care a vizat maratonul din 2013 rămâne vie. O dublă explozie s-a soldat atunci cu trei morţi şi peste 250 de răniţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.