Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un condamnat la moarte care a petrecut mai mult de 36 de ani pe culoarul morții, a fost executat pe scaunul elctric în Tennessee

scaun electric

Un ucigaş condamnat la moarte care a petrecut mai mult de 36 de ani pe ''culoarul morţii'' în statul Tennessee a fost executat joi pe scaunul electric, fiind a doua oară în cinci săptămâni când în acest stat a folosită electrocutarea pentru a executa o condamnare la moarte, relatează Reuters preluată de Agerpres.

David Miller, în vârstă de 61 de ani, a fost declarat mort la ora ocală 19.25 la închisoarea de securitate maximă Riverbend din Nashville, conform unei declaraţii a Departamentului de Corecţie din Tennessee.

Miller, condamnat pentru crimă de gradul întâi pentru că în 1981 a ucis o femeie de 23 de ani, Lee Standifer, s-a aflat pe ''culoarul morţii'' din martie 1982.

Un alt ucigaş, Edmund Zagorski, condamnat pentru dublă crimă, a fost executat pe scaunul electric la1 noiembrie, fiind prima dată din 2007 când în statul Tennessee a fost folosită electrocutarea pentru a executa pedeapsa capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.