Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un consultant politic spune totul despre zvonul demisiei premierului: 'Dragnea joacă dur, nu mai are încredere nici în Viorica Dăncilă'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea discurs

Informaţia "pe surse" privind o eventuală demisie a premierului Viorica Dăncilă, la şedinţa de bilanţ după 100 de zile de guvernare, a fost lansată chiar din PSD, pentru a servi intereselor lui Liviu Dragnea, este de părere consultantul politic Cozmin Guşă.

Semnalul este însă unul îngrijorător în privinţa raporturilor dintre cei doi, a comentat Guşă, într-o intervenţie în direct la Realitatea TV. "Aceste şedinţe ale PSD nu sunt serioase, toată lumea ştie că deciziile nu se iau acolo. Exemplu este acea ştire contrafăcută despre Dăncilă, care s-ar retrage. Ştim foarte bine că informaţia a fost lansată de surse din PSD, ca să pună presiune pe doamna premier, să fie mai docială. Daddy joacă dur, nu mai are încredere nici in doamna Dăncilă şi o presează cu tot felul de ştiri de presă."

Citește și: Un cunoscut jurnalist a RĂBUFNIT, după ce Udrea a devenit azilant politic în Costa Rica: 'Un precedent mai mult decât periculos'! Mesaj către Iohannis

În ceea ce priveşte mult aşteptatul anunţ al preşedintelui Klaus Iohannis privind soarta şefei DNA. Cozmin Guşă crede că, din perspectiva poziţionării şi intereselor internaţionale ale Românei, decizia firească şi logică nu poate fi decât păstrarea în funcţie.

"Aceasta ar fi varianta necesară pentru România, pentru că aici e vorba de compatibilitatea cu un bloc, cel euro-atlantic. De aceea, trebuie separată discuţia între atitudinea corecta anticorupţie, în mandatul Laurei Codruţa Kovesi la şefia DNA şi anumite excesse împotriova legii pe care procurori din instituţie le-au comis. Sigur, această victimizare a unor politicieni corupţi, care vor astfel să scape de propriile probleme penale, este una nepotrivitiă. În concluzie, decizia lui Klaus Iohannis nu poate fi alta decât menţinerea Laurei Codruţa Kovesi în fruntea DNA, în defavoarea unor corupţi care se victimizează în mod fals," a declarat consultantul politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.