Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un CONTROVERSAT afacerist s-a predat: Fugise în Dubai ca să nu facă PUȘCĂRIE

breaking news stiripesurse.ro

A fugit în Dubai ca să nu facă pușcărie în România, dar s-a predat pe Aeroportul Otopeni. E povestea unuia dintre cei mai controversați afaceriști din România.

Alin Simota a fost arestat, săptămâna trecută, marți, pe Aeroportul Otopeni. El a fost dus și încarcerat la Penitenciarul Rahova. Fost consilier județean din partea PNL, Simota a fost dat în urmărire naţională şi internaţională şi în consemn la frontieră după ce a fugit din țară, la începutul anului trecut, scrie gddhd.ro.

Citește și: Decizie fără precedent! Ce cunoscut lanț de hipermarketuri se transformă în mall

Afaceristul a revenit, la mijlocul săptămânii trecute, în România, pe Aeroportul Otopeni, cu o cursă de Istanbul. Pe aeroport, polițiștii de frontieră l-au arestat pe omul de afaceri hunedorean ce se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea. Fugit în Dubai pentru că avea de efectuat 2 ani de pușcărie, Simota a intrat în conflict și cu legile arabilor. Surse apropiate omului de afaceri susțineau că acesta ar fi cercetat de autoritățile din Dubai pentru o serie de fapte economice derulate pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite, existând la un moment dat informații că acesta ar putea fi chiar reținut pentru faptele sale. Arabii au ales să-l deporteze pe Simota.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.