Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un copil de 13 ani, dus cu elicopterul la spital, după ce s-a înecat într-o groapă cu apă situată în apropierea râului Mureș

elicopter smurd

Un copil de 13 ani s-a înecat, marți, într-o groapă cu apă situată în apropierea râului Mureș, unde s-a dus la scăldat împreună cu alți doi minori. Acesta a fost scos din apă de pompieri, a fost resuscitat și dus cu elicopterul SMURD la spital, anunță MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Mureș, polițiștii de la secția rurală Brâncovenești au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un minor ar fi căzut într-o groapă cu apă, aflată în apropierea râului Mureș, pe raza comunei Ideciu de Jos.

Citește și: E război total! Silviu Mănăstire îi răspunde lui Cătălin Tolontan: Când ai combinații politice cu cei de la USR-PLUS, e suficient să îi prostești pe cei mai slabi de înger

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că este vorba de un copil de 13 ani din comuna Ideciu de Jos.

„Din primele cercetări efectuate, a rezultat faptul că acesta s-ar fi deplasat în zona respectivă, împreună cu alți doi minori, pentru a se scălda”, a transmis IPJ Mureș.

Conform ISU Mureș, copilul a fost scos din apă de localnici și pompierii militari fără semne vitale și a fost predat echipajului de la Ambulanță.

Copilul a fost resuscitat și transportat cu elicopterul SMURD la UPU Târgu Mureș.

Citește și: Ludovic Orban, despre măsurile de relaxare: Evoluţia numărului de cazuri ne-a şi determinat să amânăm alte măsuri de relaxare

Polițiștii fac cercetări în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.