Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un copil de 16 ani fără permis și băut a fost urmărit în trafic de polițiștii din Dolj: tânărul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în copac

politie bun

Un copil de 16 ani fără permis și băut a fost urmărit în trafic de polițiștii din Dolj după ce a refuzat să oprească la semnalele acostora. Tânărul a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina pe care o furase într-un copac.

Potrivit IPJ Dolj, polițiști din cadrul Secției Rurale Rast au făcut duminică seara semnale de oprire unei mașini în comuna Afumați, dar șoferul a refuzat să oprească.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar în scurt timp șoferul a pierdut controlul direcţiei și a intrat într-un copac. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

La volanul autoturismului a fost legitimat un minor, de 16 ani, din comuna Afumați, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere, iar autoturismul ar fi fost sustras, în scop de folosință, de la un bărbat, de 54 de ani, din comuna Afumați.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.