Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un copil s-a ascuns într-o tufă, după ce s-a pierdut de mamă. A fost găsit de polițistul copiilor pierduți

www.mediafax.ro
polițiști

Un copil de 8 ani din Brașov s-a ascuns într-o tufă, speriat după ce s-a pierdut de mama lui și se întunecase. Un polițist cunoscut drept „polițistul copiilor pierduți” l-a găsit în 15 minute, alertat de strigătele mamei, potrivit Mediafax.

Aflat în misiune în zona Primăriei Brașov, polițistul local Raul Pușcă a auzit strigătele de disperare ale unei femei, anunță, luni, Primăria Brașov.

Polițistul a aflat că femeia își pierduse copilul de opt ani.

„Îl căutase, însă era deznădăjduită pentru că nu l-a putut găsi cu niciun chip. Experimentat deja în căutarea și găsirea minorilor pierduți în centrul orașului, polițistul local nu a stat pe gânduri și a pornit în căutarea lui, nu înainte însă de a-l da în consemn prin dispecerat. Polițistul local a reușit să îl găsească în mai puțin de 15 minute, spre bucuria mamei și a surorii lui. Copilul a ieșit dintr-o tufă din Parcul Titulescu, unde s-a ascuns de frică din cauză că se pierduse de cei dragi”, arată sursa citată.

Citește și: Cele 5 fete dispărute de la un centru de asistență socială din Târgoviște au fost găsite

„Aventura” familiei a avut loc în weekend, după ora 17.00, când deja se lăsase întunericul și s-a încheiat după ce și tatăl copilului a mers la Primărie unde a scris o scrisoare de mulțumire polițistului local.

Polițistul local brașovean a intrat în atenția publică drept „polițistul copiilor pierduți” prin postările de pe o pagină de Facebook.

Raul Pușcă a devenit cunoscut după un episod din 2016, când un blogger a scris despre un episod emoţionant dntr-un parc din Braşov. Atunci, un alt băieţel s-a rătăcit, iar polițistul a reușit să îi găsească părinţii. Poza cu polițistul care ține de mână băiatul și se plimbă pe aleile parcului în căutarea părinților a fost virală la vremea respectivă, iar postarea de pe Facebook adunase mii de aprecieri şi sute de distribuiri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.