Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cotrolor STB a fost sancționat pentru că purta masca incorect

Societatea de Transport Bucuresti
STB sigla

Un controlor al Societăţii de Transport Bucureşti a fost sancţionat pentru că a fost surprins într-o fotografie purtând incorect masca de protecţie, se arată într-un comunicat al STB remis, marţi, AGERPRES.

"Referitor la informaţiile apărute în mediul public, în care un controlor al Societăţii de Transport Bucureşti este surprins într-o fotografie cu o mască de protecţie purtată incorect, STB SA face următoarele precizări: STB SA a identificat persoana care nu respectă prevederile stabilite prin lege şi a început cercetarea disciplinară a angajatului în cauză, pentru punerea în pericol a sănătăţii şi vieţii călătorilor, sancţiunea putând ajunge până la desfacerea contractului de muncă", potrivit comunicatului.

Conducerea STB susţine că regretă acest incident izolat şi dă asigurări călătorilor că nu tolerează un astfel de comportament în rândul angajaţilor.

Societatea bucureşteană de transport în comun precizează că angajaţii săi au fost dotaţi cu măşti de protecţie şi sunt instruiţi să respecte reglementările în vigoare. Totodată, acest caz va fi prezentat tuturor salariaţilor din Serviciul Control, care vor fi reinstruiţi în legătură cu obligativitatea purtării măştii.

Pe de altă parte, STB subliniază că reprezentanţii săi nu au dreptul de a aplica sancţiuni celor care nu poartă mască în interiorul mijloacelor de transport în comun sau o poartă în mod necorespunzător. Conform legii, aplicarea acestor sancţiuni revine exclusiv Poliţiei sau Jandarmeriei.

STB recomandă călătorilor ca, în cazul în care observă un comportament inadecvat al angajaţilor săi, să sesizeze aspectul respectiv la adresa de e-mail info@stbsa.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.