Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un covăsnean diagnosticat cu COVID-19, care a părăsit incinta unităţii medicale în care era internat, este cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Politia Română
politia

Un pacient diagnosticat cu COVID-19, care a părăsit incinta unităţii medicale în care era internat, este cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, potrivit Agerpres.

Citește și: Şoc la PSD! După Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, alt lider intră la izolare

"La data de 21.09.2020, în jurul orelor 2,00, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o persoană diagnosticată cu SARS CoV-19 a părăsit incinta unei unităţi medicale din municipiu, fără încuviinţare şi s-a deplasat la domiciliul său. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la locaţia indicată, ocazie cu care au identificat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 59 ani. Acesta a relatat faptul că în data de 21.09.2020, în jurul orelor 0,00, a părăsit incinta instituţiei spitaliceşti unde era internat şi s-a deplasat pe jos către domiciliul său. Urmare a identificării sale, bărbatul a fost preluat şi transportat cu o autospecială din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Covasna la unitatea medicală, unde a fost internat", se arată într-un comunicat de presă, remis miercuri AGERPRES.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.