Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un covor imens din flori a apărut peste noapte în Chișinău / Galerie FOTO

flori chisinau

Silvia Radu, Primarul general interimar al municipiului Chișinău, a inaugurat astăzi, 12 aprilie 2018, un covor de flori, amplasat în fața Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”. Rondul de flori gigant are o suprafață de 1450m pătrați și pentru amenajarea lui au fost necesare 200 000 de fire de flori. Tot aranjamentul a fost realizat într-o singură noapte de către angajații Primăriei.

Aranjamentul, care reprezintă un covor moldovenesc tradițional, a fost ideea primarului interimar Silvia Radu care a fost inspirată de evenimente similare din Europa. Ea a declarat pe Facebook:

DOCUMENT - Președintele Academiei Române, ziaristul Cornel Nistorescu și alte nume cunoscute, colaboratori ai Securității

Chișinăul merită tot ce este mai frumos. (...) Cred că putem construi un oraș curat și verde în care să trăim în pace și armonie. Toate lucrurile frumoase ne pot uni astfel încât să putem face împreună mai multe pentru Chișinău!

Prin această acțiune se dorește inițierea unei tradiții în capitală – Săptămâna Florilor, în preajma sărbătorilor de Paști, astfel creându-se un loc atractiv pentru chișinăuieni și pentru turiști, suntem informați într-un comunicat primit la redacție. 

Covorul de flori va putea fi admirat până marțea viitoare, 17 aprilie 2018. Plantele nu vor fi aruncate ci vor fi replantate în parcurile și scuarurile din oraș. Costul lucrării este de 1,8 milioane de lei, florile fiind achiziționate în bază de licitație.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.