Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut jurnalist anunță SFÂRȘITUL pentru PSD: 'Generația baronilor e la pușcărie sau se pregătește să dispară'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Discursul și imaginea Opoziției nu-l impresionează pe Radu Banciu. Jurnalistul a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre principala problemă a Opoziției, în contextul în care PSD ”s-a făcut praf”.

"Opoziția, deși atacă pe toate flancurile și are susținerea populară, națională și internațională, nu are un lider, un om carismatic, care să coaguleze un pic și artificial în jurul lui, un pic nemeritat, dar binevenit. În sensul în care să fie cineva care să adune și cu un zâmbet și cu o vorbă bună, cu o frază interesantă voturi, nu numai cu dovezi.

Citește și: Protestele de amploare din România au făcut valuri puternice și în presa internațională: Ce au scris marile publicații despre manifestațiile anti-Guvern

”Noi avem nevoie să atacăm pe toate fronturile” - Ăsta trebuie să fie mesajul, dar mă tem că Opoziția nu este pregătită din punct de vedere individual să aibă un șef puternic, acum când practic se destramă șandramaua PSD-ului.

PSD-ul nu mai are pe nimeni după Liviu Dragnea. Ați văzut ce fel de oameni au fost numiți în ministere, la guvernare și așa mai departe. Nu mai există un lider. S-a făcut praf PSD-ul până la urmă. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, care să și reușească apoi să te pună cu botul pe labe într-un timp scurt, adică un baron dintr-ăia de neclintit. S-au mai uzat și ăștia. Generația baronilor e la pușcărie sau se pregătește să intre sau se pregătește să iasă sau să dispară”, a afirmat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.