Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut jurnalist şochează: Vrea ca serviciile să se implice în politică, împotriva PSD-ALDE

facebook.com
umbra sri

Serviciile secrete au făcut posibil singurul deceniu de justiție adevărată din ultimii peste 70 de ani de istorie a României, iar aceleaşi servicii ar trebui să se implice acum în politică, împotriva PSD-ALDE. Este concluzia jurnalistului Dan Turturică, în ultimul său editorial publicat pe digi24.ro.

Turturică susţine că cel mai grav efect al Ordonanței pe care Toader și Dăncilă o anunță va fi faptul că România nu va mai putea fi considerată un stat de drept, iar parteneriatele cu SUA şi UE vor fi suspendate de facto.

CITESTE SI: Articulații sănătoase, indiferent de vârstă. Alimentele care fac minuni în acest domeniu

"Aceasta este marea răscruce la care am ajuns. Vom accepta ca marile obiective naționale pe care ni le-am fixat după ieșirea din comunism, aderarea la NATO, UE și parteneriatul strategic extins cu SUA, să fie compromise? Sau le salvăm, în ultimul moment? La această întrebare este chemat să răspundă fiecare român.

Inclusiv cei care au avut o contribuție esențială la atingerea celor trei mari obiective naționale: cei care au făcut, după 2005, saltul de la statutul de martori muți la fărădelegile mafiei care capturase statul la cel de luptători pentru însănătoșirea și dezvoltarea României. Nu am nicio îndoială că mulți dintre ei știu exact cum am ajuns, în doar doi ani, să pierdem toate progresele înregistrate până în 2016.

Nu am nicio îndoială că mulți dintre ei știu exact cum au încăput, din nou, instituții esențiale pe mâna castei hrăpărețe. Nu am nicio îndoială că mulți dintre ei știu exact cine cu cine s-a înțeles pentru a scoate România din parteneriatele cu Occidentul. Ce nu știu, însă, este dacă se vor mulțumi să asiste impasibili la această trădare sau vor face ceva măcar pentru a o împiedica să își atingă ținta finală", scrie jurnalistul.

În anul 2017, fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir l-a acuzat pe Dan Turturică de colaborare cu serviciul de informaţii, în aşa-numitele "culoare media". Dragomir susţinea că Turturică era unul dintre jurnaliştii care erau văzuţi des în biroul lui Florian Coldea de la SRI.

CITEȘTE ȘI: Unul dintre cele mai TOXICE alimente: somonul de crescătorie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.