Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut medic chirurg a murit într-un accident rutier, la doar câteva zile după ce împlinise 37 de ani: Acul vitezometrului s-a oprit la 220 km/h / FOTO

Unul dintre cei mai apreciați medici chirurgi a murit într-un teribil accident rutier! Este vorba despre medicul sibian Laurențiu Beli, chirurg la Spitalul Clinic Județean Sibiu, în vârstă de numai 37 de ani. El a murit, sâmbătă dimineața, din cauza vitezei amețitoare cu care conducea mașina, un Volkswagen CC. Bărbatul, care era singur în mașină, nu a mai putut controla vehiculul și, în zona Hotelului Hilton, în față la Zoo, în Sibiu, a intrat într-un stâlp. Mașina s-a făcut praf, iar șoferul a murit pe loc.

Martorii la accident spun că bucăți din autoturism și motorul au ajuns la zeci de metri distanță de locul impactului. Tot ei arată că acul vitezometrului s-a oprit la 220 de km/h, ceea ce înseamnă că medicul circula cu o viteză mult mai mare înainte de impact, scrie www.tribuna.ro.

Citește și: A fost făcut public! Cât de bogată este, de fapt, „VOCEA” premierului Dăncilă

Potrivit polițiștilor rutieri, bărbatul venea dinspre Rășinari și se îndrepta spre Sibiu. Cauza accidentului a fost viteza neadaptată.

Evenimentul rutier a avut loc cu puțin înainte de ora 4, sâmbătă dimineața. Din cauza modului în care s-a produs, agenților le-a fost dificil să afle identitatea celui aflat la volan. Aceștia au reușit să îl identifice în cele din urmă, în jurul orei 5.

Citește și: Nimeni NU va PIERDE niciun ban! Ministrul Eugen Teodorovici anunță că a găsit RĂSPUNSUL

Cadrele medicale spun că doctorul Beli era un om liniștit, era căsătorit și avea 2 copii. Săptămâna trecută a fost ziua lui de naștere și împlinise 37 de ani.

În dimineața accidentului se întorcea din Păltiniș.

Citește și: Mihai Bendeac, decizie RADICALĂ! Actorul a anunțat SFÂRȘITUL

Sursă foto: www.tribuna.ro

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.