Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut personaj, DEVASTAT de dispariția Cristinei Stamate: 'Îmi vine în minte acum un gând dureros. Parcă e un blestem'

WOWBiz
cristina stamate

Cristina Stamate ne lasă un zâmbet cuceritor, o privire uluitoare și un râs contaminant, a declarat, luni, pentru AGERPRES, Octavian Ursulescu.

"Cristina Stamate ne lasă un zâmbet cuceritor, o privire uluitoare, un râs contaminant. Era actrița care știa (...) să transmită în egală măsură bucurie, dar cine a fost la spectacolele Teatrului 'Constantin Tănase' știe că ea a avut nu o dată acele poezii, acele momente de tristețe și de lacrimă pe care le interpreta extraordinar, multe din ele scrise de regretatul poet Aurel Storin", a afirmat Ursulescu.

Citește și: Care a fost MARELE regret al Cristinei Stamate: Episod cumplit în care actrița a fost implicată în tinerețe

El a adăugat că, spre deosebire de actrița Stela Popescu, care a plecat fără să sufere mult, Cristina Stamate, buna ei prietenă, "a avut parte în ultimii doi ani și mai bine de durere și suferință". "Îmi pare tare rău. Era o fată minunată", a precizat Ursulescu.

Potrivit acestuia, Teatrul "Constantin Tănase" pierde o altă stea, una dintre vedetele care au încântat publicul de-a lungul deceniilor.

Citește și: Stela Popescu şi Cristina Stamate au murit în postul Crăciunului. Ce se spune despre oamenii care îşi pierd viaţa în această perioadă

"Îmi vine în minte acum un gând dureros. Nu știu ce se întâmplă, parcă e un blestem asupra Teatrului de Revistă 'Constantin Tănase', care e un teatru minunat, dar parcă pentru durerea care îl încearcă în aceste zile pe Alexandru Arșinel, directorul teatrului, care o pierde pe Stela Popescu, cea mai bună actriță a teatrului și partenera sa, acum o pierde pe Cristina Stamate, altă stea a teatrului și, iată, îmi dau seama că la un moment dat o să rămână teatrele din București fără marile vedete, fără vedetele longevive, cele care ne-au încântat existența de-a lungul deceniilor", a spus Octavian Ursulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.