Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care a fost MARELE regret al Cristinei Stamate: Episod cumplit în care actrița a fost implicată în tinerețe

www.eranews.ro
Cristina Stamate

Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca la vârsta de 71 de ani, actrița fiind internată de săptămâna trecută pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău.

Cristina Stamate, cunoscuta mai ales pentru rolurile de la Teatrul de Revista, a rememorat într-un interviu vremurile in care avorturile erau interzise in Romania, printr-un decret, adica sfarsitul anilor '60 - inceputul anilor '70, anunță Antena3.ro.

Citește și: Alexandru Arșinel, reacție cutremurătoare, după dispariția Cristinei Stamate: 'Îl rog pe Dumnezeu să se oprească'

"Orice sarcina se transforma dintr-o binecuvantare intr-un blestem. Unde sa faci chiuretaj?! La ageamii, la o baba, la o cunostinta?", si-a amintit, la un moment dat, actrita. Stamate a povestit un episod socant, petrecut dupa ce a ramas gravida: “Ma maritasem foarte tanara si am crezut ca nu e timpul potrivit sa fac un copil. Interventia mi-a fost facuta de un chirurg neurolog, obisnuit cu operatiile pe creier, nu cu chiuretajele. Nu era specializat, dar am riscat”. Ulterior, Cristina Stamate nu a mai devenit mama, desi si-a dorit acest lucru. "E regretul major al vietii mele", a mai spus actrita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.