Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat, victima unui ACCIDENT în Cluj. Parlamentarul a fost lovit de un taxi

www.radiotimisoara.ro
poliție accident

Un deputat a fost victima unui accident rutier. Este vorba despre Octavian Adrian Dohotaru, care a fost lovit de un taxi. Incidentul a avut loc în cursul zilei de marți, în cartierul Mănăștur, din Cluj, într-o zonă foarte aglomerată. Deputatul, care a fost ales pe listele USR, în prezent fiind independent, circula pe o bicicletă, iar la un moment dat a fost lovit de o maşină.

"Dinspre Kaufland, un taximetrist virează la dreapta și intră în mine, în plin. Mă uit îngrozit le el cum vine direct în mine. Cad pe spate de pe bicicletă. Am noroc că nu are viteză. Mă doare spatele puțin, mă deplasez cu mici dificultăți, dar sunt bine și bicicleta întreagă. I-am spus șoferului să își facă un control. L-am întrebat ce se întâmpla dacă aveam copilul pe scaunul din spate când intra în noi. Odată șocul trecut, sunt recunoscător că am scăpat așa ușor. Mă bucur că sunt sănătos și întreg. După care analizez ce mi s-a întâmplat, dincolo de incident”, a povestit Octavian Dohotaru pe Facebook.

Deputatul mai susține că România și Bulgaria sunt campioane la numărul de accidente rutiere în care victime sunt pietonii și bicicliștii.

"România este pe primele două locuri în UE ca număr de accidente mortale alături de Bulgaria. Anual la noi mor sau sunt rănite grav 10.000 de persoane. Noi, pietonii și bicicliștii, suntem cei mai vulnerabili. Motivul pentru numărul mare de accidente constă în infrastructura rutieră deficitară. În acest sens, noi, bicicliștii, am fi mai bine protejați dacă am avea o infrastructură de piste de biciclete la nivelul orașelor clar marcată care să reducă numărul de accidente și să ne încurajeze să ne deplasăm mai sigur și mai sănătos."

Citeşte şi: Tăriceanu, atac VOALAT la premierul Tudose: Să învăţăm întâi să conducem Trabantul... .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.