Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PNL ACUZĂ: 'Parlamentarii coaliţiei de guvernare refuză măsuri de reducere a poluării aerului'

PNL

Deputatul liberal Glad Varga face acuzaţii dure şi susţine că parlamentarii coaliţiei de guvernare refuză să implementeze măsuri de reducere a poluării aerului.

„Atrag atenţia că, în comunicarea de astăzi cu privire la pachetul de proceduri de constatare a neîndeplinirii obligaţiilor din luna octombrie, Comisia Europeană a solicitat României să comunice măsurile de reducere a emisiilor de vapori de benzină, în conformitate cu normele UE privind calitatea aerului. Reamintesc totodată şi că România se află pe primele locuri în clasamentul european în ceea ce priveşte poluarea atmosferică, cu cel puţin trei oraşe mari (Iaşi, Braşov şi Bucureşti), care nu respectă standardele de calitate a aerului şi pentru care există o mare probabilitate să plătim penalităţi, ca urmare a sancţiunilor din partea Comisiei Europene”, a declarat deputatul Varga, potrivit unui comunicat de presă remis ŞTIRIPESURSE.RO.

“Vehiculele electrice constituie o soluţie viabilă şi de viitor, care contribuie, fără îndoială, la reducerea poluării aerului şi, implicit, la scăderea efectelor acesteia asupra sănătăţii publice. Politicienii aflaţi la putere trebuie să se îndrepte cu seriozitate către problemele stringente de mediu, pentru care executivul european a cerut măsuri urgente. În caz contrar, România riscă să intre în infringement şi să plătească sume foarte mari, la care guvernul nu va mai putea răspunde cu ”, încheie deputatul liberal, Glad Varga.

Citeşte şi: Taxele auto, pe masa Guvernului. Se pregăteşte OUG pentru RESTITUIREA sumelor de bani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.