Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taxele auto, pe masa Guvernului. Se pregăteşte OUG pentru RESTITUIREA sumelor de bani

taxa auto

Guvernul va discuta, în şedinţa de joi, un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru completarea OUG 52/2017 privind restituirea sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule şi timbrul de mediu pentru autovehicule.

Citeşte şi: Mare ATENŢIE când îţi închiriezi casa! Proprietarii pot fi EXECUTAŢI SILIT pentru datoriile chiriaşilor

Potrivit unui comunicat al Executivului, remis AGERPRES, printre proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda şedinţei de joi se numără şi un proiect de lege pentru modificarea Legii 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje. 

Pe agenda şedinţei se mai află un proiect de OUG pentru completarea Legii poliţiei locale, un proiect de OUG pentru modificarea Ordonanţei privind cinematografia, un proiect de OUG pentru modificarea Legii pentru organizarea şi exercitarea profesiunii de medic veterinar şi un proiect de OUG pentru modificarea Ordonanţei privind organizarea activităţii sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor. 

Totodată, Guvernul va discuta joi un proiect de hotărâre pentru completarea HG 358/2016 privind aprobarea Regulamentului de organizare Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, a organigramei, a parcului auto şi a modului de utilizare a acestuia, precum şi pentru completarea HG 652/2009 privind organizarea Ministerului Justiţiei, precum şi pentru schimbarea sediului ANABI. 

Pe agenda şedinţei se află şi un proiect de hotărâre privind numirea unui membru al Plenului Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor şi pentru numirea preşedintelui ONPCSB. 

De asemenea, Guvernul va discuta joi un memorandum privind aprobarea organizării concursurilor pentru ocuparea unor posturi vacante/temporar vacante din cadrul MDRAPFE, dar şi un memorandum privind aprobarea deblocării unor posturi vacante de conducere în MAI.

Citeşte şi: Cât CÂŞTIGĂ Liviu Dragnea. LISTA cu noile salarii de la Camera Deputaţilor după adoptarea Legii salarizării .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.