Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PNL promovează turismul în propriul judeţ: Ce campanie are pe Facebook

schelean

Avem destinații turistice de excepție și în România! Deputatul Valeria Schelen-Șomfelean îi invită pe români să viziteze atracțiile unice din țara noastră printr-o campanie pe care o demarează astăzi, #vacanțăînCaraș. Parlamentarul liberal promovează turismul în Caraș-Severin, județul pe care îl reprezintă în Camera Deputaților. În contextul în care pe rețelele de socializare predomină pozele de vacanță, inițiativa deputatului PNL de Caraș-Severin se dovedește a fi una foarte eficientă pentru promovarea locurilor din județul pe care îl reprezintă.

"Văliug, Garana, Poiana Mărului, Cheile Nerei, Morile de apă de la Rudăria, Lacul Ochiul Bei, Cascada Bigăr, Centrul istoric al Bailor Herculane, Gara Băile Herculane, Clisura Dunării, cel mai frumos defileu din Europa, ultima biserică de lemn din Banatul de Munte, Muzeul locomotivelor cu abur Reșița, Teatrul Vechi Mihai Eminescu Oravița, Obeliscul din Rusca Montană, toate aceste locuri pot fi destinația voastră din această vacanță și vă garantez că sunt locuri unice, minunate și că vă vor încărca de energia de care aveți nevoie! Vino în Caraș, vino în #vacanțăînCaraș!

Este vară și foarte mulți români sunt cu gândul la vacanță. Suntem în căutarea unor locuri minunate, care să ne rămână în minte și în suflet, dorim să avem o atmosferă plăcută și educativă pentru copiii noștri, am auzit de mute ori că România este minunată, dar parcă nu reușim să numim repede foarte multe locuri de vacanță. Da, România are stațiuni frumoase pe Valea Prahovei. Acum este perioada perfectă pentru a te răcori în stațiunile de la malul Mării. Dar România este mai mare și plină de locuri grozave decât aceste două zone.

Cred că este de datoria noastră, a oamenilor locurilor, să vorbim despre atracțiile turistice de la noi de acasă. Cred că fiecare poate face acest lucru și astfel putem promova turismul local, valorile noastre, putem ajuta la dezvoltarea localităților noastre. Despre asta vor fi următoarele mele postări. Despre Carașul meu, despre cât de frumos este aici, despre ce lucruri grozave, unice, puteți descoperi aici. Această serie de postări va fi despre vacanțe în familie, despre amintiri superbe, despre cum o vacanță în Caraș-Severin poate fi cea mai frumoasă vacanță", spune deputata liberală în pledoaria sa pentru Caraș!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.