Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PSD a răbufnit și amenință cu 'lupte de gherilă': 'Nu ne lăsăm călcați în picioare. Asta îi aşteaptă pe colegii noştri de la PNL'

daniel suciu

Deputatul PSD de Bistriţa-Năsăud Daniel Suciu a declarat vineri că PNL continuă "stilul de a lua tot cu japca" şi în ceea ce priveşte comisiile parlamentare, dar că social-democraţii sunt pregătiţi să ducă "lupte de gherilă" pentru a apăra votul dat de români la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Citește și: SURSE - USR-PLUS cedează funcțiile grele, dar vor compensații grase din partea PNL

"Duminică după-masă vom avea prima şedinţă de grup, cu toţi deputaţii aleşi, şi vom lua toate deciziile care se impun, pentru că nu doar că ne-au nenorocit comunităţile întregi, stilul de a lua tot cu japca continuă şi la ceea ce înseamnă structura Camerei Deputaţilor şi Senatului. (...) Acum, cu un PNL înfrânt, trimis de către români acasă, vor, împreună cu USR şi cu UDMR, să ia toate comisiile importante din Parlamentul României. Tocmai de aceea nu ne lăsăm călcaţi în picioare, avem de apărat ceea ce au decis românii pe 6 decembrie şi, dacă trebuie să facem luptă de gherilă, de gherilă vom face, începând cu ultimul sat din judeţul Bistriţa-Năsăud, până în Parlamentul României. Asta îi aşteaptă pe colegii noştri de la PNL", a spus Suciu, într-o conferinţă de presă, conform agerpres.ro.

Deputatul PSD a adăugat că, în ceea ce priveşte bugetul pentru anul 2021, speră să nu se repete istoria asumării acestuia de către Guvern.

"Dacă e să mă refer la buget, sper că nu le vine ideea celor de la PNL, dacă vor reuşi să îşi facă un Guvern, pentru a doua oară să îşi asume trecerea bugetului, pentru că acest precedent credeam că va fi singular. Sper să rămână singular pe anul trecut", a mai declarat Daniel Suciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.