Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PSD BATE CU PUMNUL în MASĂ pe Legile Justiției: Procurorii se jucau cu destinele oamenilor

PSD
PSD sigla

Deputatul PSD de Alba, Daniel Breaz, a oferit marți la un post central de televiziune,  explicații privind beneficiile aduse sistemului de justiție după adoptarea OUG pe Legile Justiției.

”Tudorel Toader nu face altceva decât să alinieze legile din România la legislația europeană, prin niște legi corecte, care să nu fie interpretabile, niște legi care să se aplice unitar pentru absolut orice cetățean al României, indiferent de poziția pe care o ocupă în stat la un anumint moment. Deci asta face Tudorel Toader. Până în momentul de față, nu a putut fi contestat cu absolut nimic. Din toate războaiele, ca să spunem așa, în care a intrat, a ieșit câștigător pe lege, respectând legea.

În momentul în care aveai un dosar undeva, într-o anumită instanță din țară, să iei un procuror dintr-un alt colț al țării și să-l duci acolo să rezolve dosarul respectiv… Fiecare trebuie să fie responsabil acolo și-a ocupat un post prin concurs. Faptul că te detașează undeva înseamnă o chestiune periodică, de două-trei luni, un an… dar nu poți să lucrezi tot prin detașări. Trebuie să fii stabil într-un loc, într-o instanță. (...) Nu se poate ca oameni ieșiți de pe băncile facultăților, a doua zi să fie procuror șef sau să ocupe o funcție importantă fără o experiență, iar acești oameni se joacă cu destinele"a declarat Breaz potrivit Alba 24.ro.

Citește și: Sentință DEFINITIVĂ - Mircea Badea și Antena 3 trebuie să plătească DAUNE MORALE unui scriitor .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.