Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PSD explică „frăţia” cu PMP: „Necinstea nu are culoare politică”

sorin_stragea

Comisia Juridică din Camera Deputaţilor a dat azi aviz negativ solicitării DNA de încuviinţare a arestării preventive în cazul deputatului Florin Popescu, acuzat că a cerut mita 60-70 de tone de carne de pui, pentru a fi folosită în campania electorală. În mod surprinzător, în sprijinul deputatului PMP au sărit colegii săi de la PSD. PDL a reacţionat imediat şi a acuzat o frăţie între PSD şi partidul preşedintelui, pentru a-l face scăpat pe deputatul „puişor”.

Deputatul PSD de Timiş Sorin Stragea, vicepreşedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, explică votul din comisie, deşi nu a fost prezent azi în Bucureşti. Potrivit acestuia, nu s-au primit dispoziţii pe linie de partid în acest domeniu, iar explicarea votului în funcţie de apartenenţa politică nu îşi are rostul.

„Eu, din motive medicale, nu am participat. Eu nu am fost astăzi la comisie. Am nişte probleme de sănătate şi am lipsit. Nu a fost o decizie de partid modul în care s-a votat. Întotdeuna, fiecare a votat conform conştiinţei. N-ar trebui să se gândească vizavi de apartenenţa politică. Dacă e vinovat, e vinovat indiferent de apartenenţă, dacă e nevinovat, la fel. Necinstea nu are culoare politică. Vorbesc la modul general”, a declarat Stragea, pentru stiripesurse.ro.

Foto: debanat.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.