Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat PSD ţinteşte fotoliul lui Marian Vanghelie

vanghelie-stiripesurse.ro

Presedintele interimar al PSD sector 5  si-a anuntat intentia de a candida în 2016 la Primaria sectorului 5, pe care doreste sa 'o dea înapoi cetatenilor' din acest sector, alaturi de organizatia de partid.

'Da, intentionez sa-mi asum acest proiect politic, alaturi de echipa pe care o am la PSD sector 5 si alaturi de conducerea partidului. Vreau sa nu-i dezamagesc pe cei din conducere si pe colegii mei de la aceasta organizatie. Cu sectorul 5 nu am fost foarte familiarizat. Ca sa intri în sectorul 5 îti trebuia un document de acces. Si doresc sa aratam oamenilor ca putem sa le dam primaria înapoi. Acolo e un aparat de lucru care trebuie sa functioneze doar în interesul cetateanului. Nu este admis asa ceva, sa fie un aparat terorizat de frica. Orice autorizatie de constructie la sectorul 5 se rezolva dupa 4 - 5 luni de zile. Lucrurile nu functioneaza acolo', a declarat deputatul Cristian Rizea la sediul central al PSD.

El a sustinut ca în ultimele doua luni s-a familiarizat cu problemele din sector. 'Sunt multe strazi neasfaltate, sunt multe blocuri unde peretii cad pe oamenii si când vad aceste sume vehiculate (n.r. - în dosarul lui Marian Vanghelie), îmi dau seama ca 15 ani nu a fost o politica în interesul cetateanului, ci doar pentru anumite interese personale. Suntem în Bucuresti, capitala europeana si este inadmisibil ca la 10 minute de la Parlamentul României sa ai strazi ca-n Evul Mediu', a adaugat Rizea, potrivit Agerpres.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.