Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat USR îl desființează pe Petre Daea: 'Un comunist colhoznic protejat de Ciolacu, Ciucă și Kelemen'

Facebook
Petre Daea

„Petre Daea, un comunist colhoznic protejat de Ciolacu, Ciucă și Kelemen”, afirmă deputatul USR Bogdan Rodeanu. El afirmă că PNL, PSD și UDMR l-au apărat marți pe Daea ca pe „o moștenire de preț a regimului comunist”.

„Moțiunea a fost ca o vizită la muzeu. La Muzeu Comunismului. Petre Daea, un comunist colhoznic protejat de Ciolacu, Ciucă și Kelemen. PNL, PSD și UDMR l-au apărat pe Daea ca pe o moștenire de preț a regimului comunist. Moțiunea USR a scos la iveală rămășițele comunismului din guvernul și Parlamentul României. PNL, PSD și UDMR nu vor să înțeleagă că locul lui Daea e la CAP, la colhoz, la IAS, dar nu la conducerea agriculturii unei țări din Uniunea Europeană. Cu Daea ministru, nu se știe cine s-a îmbogățit din importul cerealelor ucrainene. Din cauza cui fermierii români se plâng că au ramas cu recolta în silozuri. Cu Daea ministru, agricultura noastră abia a supraviețuit secetei de anul trecut”, scrie pe Facebook Bogdan Rodeanu.

Cu Daea ministru, adaugă deputatul USR, România importă alimente „în neștire”.

„Totul pentru intermediari, aproape nimic pentru producători. Cu Daea ministru, trufandaua de Florii, mielul de Paști și porcul de Crăciun, devin amintire pentru din în ce mai mulți români. Cu Daea ministru, Uniunea Europeană se roagă de România să facă documentații corecte și să le depună la timp pentru a obține finanțarea fermierilor. Cu Daea ministru, prosperă `famigliile` angajate în minister până la a șaptea spiță. Cu Daea ministru, prosperă intermediarii, nu producătorii.
Locul lui Daea nu e nici în Guvern și nici în Parlament, ci în Comitetul Central al PCR. PSD, PNL și UDMR au apărat un pecerist, luat de la muzeul comunismului. Agricultura lui Petre Daea e agricultura secretarilor peceriști”. încheie Rodeanu.

Deputații au dezbătut marți moţiunea simplă iniţiată de USR şi Forţa Dreptei, „De la grânarul Europei la ruşinea Europei. Ministrul Daea distruge cu bună ştiinţă agricultura românească”, iar votul va fi dat în plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.