Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deţinut a fost găsit spânzurat în baia celulei Penitenciarului Arad

penitenciar inchisoare

Un deţinut de 48 de ani care executa în Penitenciarul Arad o pedeapsă pentru furt calificat, dar era trimis în judecată şi în alte dosare, a fost găsit marţi spânzurat în baia celulei unde era încarcerat.

Se pare că bărbatul a decis să îşi ia viaţa după ce a aflat, în urmă cu câteva zile, că a fost condamnat la 15 ani de închisoare într-un alt caz de furt.

Citește și: Imagini şocante: Un spital a fost invadat de şoareci / VIDEO

''Colegii de cameră ai deţinutului au informat supraveghetorul că bărbatul a intrat în baia celulei şi nu a mai ieşit, cu toate că a trecut destul de mult timp. Supraveghetorul a intrat în baia celulei, unde l-a găsit spânzurat pe bărbat. A alertat personalul medical care a început să facă manevrele de resuscitare şi s-a solicitat în sprijin un echipaj SMURD. Din păcate însă, manevrele nu au mai avut niciun efect, medicii declarând decesul deţinutului'', a declarat presei Eduard Magold, purtător de cuvânt al Penitenciarului Arad.

Potrivit sursei citate, bărbatul era din oraşul Victoria, judeţul Braşov, şi executa în Penitenciarul Arad o pedeapsă de un an şi patru luni pentru furt calificat. El a primit în urmă cu câteva zile o altă condamnare, la 15 ani de detenţie, tot pentru furt calificat, sentinţa fiind pronunţată de la Curtea de Apel Galaţi.

Conducerea Penitenciarului Arad a început o anchetă internă şi, conform procedurilor, a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, fiind demarate cercetările în acest caz, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.