Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aflat în permisie, un deţinut beat a ameninţat că se aruncă de la etajul 7 - Negociatorii l-au convins să renunţe, Alina Gorghiu a reacționat pe FB

Foto facebook
detinut beat amenintare sinucidere Dolj

Aflat în permisie, un deţinut beat a ameninţat că se aruncă de la etajul 7 - Negociatorii l-au convins să renunţe, Alina Gorghiu a reacționat pe FB

Un deţinut de la Penitenciarul Craiova-Pelendava, aflat în permisie pentru o zi şi fiind în stare de ebrietate, a ameninţat miercuri că se aruncă de la etajul 7 al unui imobil, fiind nemulţumit că nu se judecă mai repede cererea sa de eliberare condiţionată.

Poliţiştii şi gardienii de la penitenciar veniţi la faţa locului au reuşit să-l convingă să renunţe la intenţiile sale, cazul fiind anunţat de ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, într-un mesaj pe Facebook.

"Astăzi, 26 iulie 2023, Penitenciarul Craiova-Pelendava a fost informat de către organele de poliţie ale IPJ Dolj despre faptul că o persoană, aflată în stare de ebrietate, de aproximativ 50 de ani, aflată la etajul 7 al unui imobil pe raza municipiului Craiova, ameninţă cu acte suicidale, pe fondul nemulţumirii cauzate de amânarea termenului în vederea liberării condiţionate.

Deţinutul fusese recompensat cu permisiunea ieşirii din penitenciar pentru durata a 24 de ore, clasificat în regimul deschis de executare a pedepsei privative de libertate. Mulţumesc MAI şi personalului Penitenciarului Craiova Pelendava. Deţinutul a fost convins să renunţe la intenţiile sale, fiindu-i acordate îngrijirile medicale la faţa locului. Genul acesta de evenimente produse de persoane private de libertate fac parte din activitatea curentă a poliţiştilor de penitenciare. Le mulţumesc pentru profesionalism!", spune Gorghiu.

Dacă în acest caz ministrul Justiției a reacționat prompt, la dezvăluirile STIRIPESURSE.RO despre ceea ce s-a întâmplat cu Remus Truică la Penitenciarul Jilava Alina Gorghiu a tăcut mâlc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.