Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un diplomat român din Republica Moldova, transportat la spital în STARE GRAVĂ

breaking news

Un ofiţer de investigaţie din cadrul IP Făleşti a fost reţinut după ce a accidentat un pieton care traversa regulamentar strada, după care a părăsit locul accidentului, încercând să inducă în eroare ancheta prin determinarea unei alte persoane să-şi asume vina pentru cele săvârşite.

Cazul a avut loc în seara zilei de 2 noiembrie, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Bălţi, când poliţistul, care se deplasa cu viteză excesivă la volanul unui Volkswagen Pasat, a lovit frontal un pieton care traversa pe zebră. Victima s-a dovedit a fi consulul României la Bălţi, care, în urma impactului violent, a fost transportat cu traumatisme grave la Spitalul Clinic municipal din oraş. În prezent, starea sănătăţii victimei este gravă, dar stabilă.

Citește și: Incendiu PUTERNIC la Parlamentul Austriei. Clădirea a fost evacuată / FOTO & VIDEO

După comiterea accidentului, poliţistul a părăsit locul accidentului, fără a interveni, în condiţiile legii, într-o asemenea situaţie. Mai mult, acesta şi-a convins un amic să-şi asume răspunderea pentru acest accident.

Poliţistul a fost reţinut preventiv pentru 72 de ore. Potrivit unui comunicat, procurorii vor înainta judecătorului de instrucţie demers cu solicitarea arestării acestuia pentru 30 de zile, anunță Publika.md.

Pentru aceste infracţiuni norma penală prevede închisoare de la 3 până la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce pe un termen de până la 4 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.