Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un diplomat rus şi-a ieşit din minţi: A bătut un rapper / VIDEO

trilulilu.ro
pumn lovitura

Scene incredibile cu un diplomat rus care şi-a ieşit din minţi şi a rupt în bătaie un celebru rapper. Totul s-a întâmplat în Mongolia. Diplomat rus s-a enervat după ce l-a văzut pe rapper cântând cu un costum pe care era brodata o zvastica, un simbol traditional in Asia, potrivit AFP.

Citeşte şi: Udrea şi-a definitivat lista celor 10 bărbaţi. 'Sistemul este condus de omul cu nume de penitenciar'

Amarmandakh Sukhbaatar, cunoscut sub numele de "Amraa", membru al grupului Khar Sarnai ("Trandafirul negru"), a urcat pe o scena din Ulan Bator imbracat cu un costum traditional mongol, pe care era brodata o svastica, un simbol religios traditional. Dupa concert, acesta a fost agresat cu salbaticie de un diplomat rus, au declarat avocatul si tatal victimei.

Citește și: Concursul care face RAVAGII printre tinere: Încearcă să prindă banii cu SÂNII / VIDEO

Svastica era, la origine, un simbol folosit in religia hindusa pe care Germania nazista l-a impus insa ca simbol specific al sau. Svastica este regasita frecvent in Asia, in special pe templele hinduse, in China si in Mongolia. Rapperul, un fost participant la concursul "Mongolii au talent", a fost in coma zece zile dupa atac, a spus tatal sau, Sevjidiin Sukhbaatar, conform hotnews.ro. "Fiul meu a fost lovit in fata de mai multe ori cu un obiect metalic. I-a fost afectat grav creierul", a declarat acesta.

Citește și: Cea mai BIZARĂ prezentare de modă: Au prezentat haine ce se dizolvau și au rămas goale / VIDEO

Simbolul mai este folosit de grupari mongole de extrema dreapta. Pe retelele sociale a apărut informaţia că rapperul ar fi strigat "Heil Hitler" in timpul concertului. Potrivit ambasadei Rusiei in Mongolia, faptele prezentate au fost deformate, in special in ceea ce priveste data, numarul participantilor si circumstantele acestui accident. "Suspectul este un agent diplomat rus si nu a fost retinut deoarece rana nu este grava. Nu este adevarat ca nu a fost retinut din cauza imunitatii sale diplomatice.", mai spus ruşii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.