Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea şi-a definitivat lista celor 10 bărbaţi. 'Sistemul este condus de omul cu nume de penitenciar'

facebook.com
Elena Udrea

În ultima zi de campanie electorală, candidatul independent Elena Udrea şi-a definitivat lista celor care au inspirat sloganul „O femeie cât 10 bărbaţi!” Previzibil, având în vedere discursul fostei şefe PMP din ultimul an, aceasta îl descrie pe prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, ca fiind omul care se află în vârful piramidei Sistemului. Udrea spune despre generalul SRI cu patru stele că ar avea „nume de penitenciar” şi că „şi-a infiltrat oamenii pe toate listele de candidaţi”.

Citește și: Concursul care face RAVAGII printre tinere: Încearcă să prindă banii cu SÂNII / VIDEO

Redăm în totalitate postarea Elenei Udrea:

„Am ajuns la ultimul din lista celor care au inspirat sloganul „O femeie cât 10 bărbaţi!” Este cel aflat pe treapta cea mai de sus a piramidei Sistemului, omul invizibil care, de fapt, îl şi conduce.

Citește și: Cea mai BIZARĂ prezentare de modă: Au prezentat haine ce se dizolvau și au rămas goale / VIDEO

Poartă nume de penitenciar: Cod-lea. Cod-lea.

Oh, scuzaţi! Coldea.

Este un nume pe care nimeni nu are curajul să-l pronunţe.

La fel ca în filmele americane despre J. Edgar Hoover, şeful FBI care a stat în funcţie peste patru decenii, şi Florian Coldea s-a alăturat SRI de tânăr. Prin pile şi servilism, a urcat rapid treptele ierarhiei. Traian Băsescu a văzut în el un potenţial mare, aşa că l-a numit prea devreme într-o funcţie prea importantă pentru un tânăr fără experienţă de viaţă, dar avid de putere.

Citește și: Nestle a descoperit metoda prin care ciocolata va avea cu 40% mai puțin zahăr

Codlea a reuşit ce nu au reuşit Vântu, Voiculescu şi Patriciu, la un loc, în 2009: a impus la Cotroceni un Preşedinte-marionetă, căruia îi cunoaşte toate secretele. Şi pe ale lui, şi pe ale soţiei lui.

Şi-a construit o reţea de executanţi, între care se află şi oameni din Justiţie, pe care astăzi o conduce în folos propriu. Pentru a se menţine într-o funcţie de putere, sacrifică fără scrupule interesele României. Un exemplu este Guvernul actual, care deserveşte Bruxelles-ul şi străinii, în general, în detrimentul românilor.

Acum se află în faţa marelui test: vrea să construiască un Parlament la fel de obedient precum Preşedintele.Pentru aceasta, Sistemul pe care îl conduce a generat un partid, aşa-zis Reformator, şi şi-a infiltrat oameni pe toate listele de candidaţi, în ideea ca, după 11 decembrie, să preia total şi definitiv puterea în România.

Citește și: VIRALUL alegerilor parlamentare / VIDEO

Toţi cei care vreţi să învingem Sistemul votaţi Elena Udrea, poziţia 30 pe lista pentru Camera Deputaţilor din Bucureşti”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.