Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un documentar despre abuzurile sexuale ale producătorului Harvey Weinstein va avea premiera în toamnă

Harvey Weinstein

Un documentar despre abuzurile sexuale ale producătorului de film american Harvey Weinstein, care include interviuri cu presupuse victime ale acestuia, vedete şi persoane necunoscute publicului, va avea premiera în toamnă, potrivit huffingtonpost.fr, scrie Mediafax.

La doi ani de la debutul scandalului Weinstein, platforma americană Hulu va prezenta un documentar despre fostul magnat al Hollywood-ului, cu titlul "Untouchable".

Trailerul a apărut deja online şi promite numeroase mărturisiri ale presupuselor victime ale lui Harvey Weinstein, printre care se numără actriţele Rosanna Arquette şi Paz de la Huerta, dar şi femei necunoscute. De asemenea, documentarul prezintă un interviu cu jurnalisul Ronan Farrow, fiul actriţei Mia Farrow şi unul dintre cei care au dat în vileag abuzurile producătorului, într-un articol publicat în septembrie 2017 în The New York Times.

Documentarul este regizat de Ursula Macfarlane şi va avea premiera pe 2 septembrie, iar, o săptămână mai târziu, va începe şi un proces al lui Weinstein.

Pe 31 mai 2018, un mare juriu de la o instanță din New York l-a inculpat pe Harvey Weinstein pentru viol și alte delicte cu caracter sexual, victimele fiind două femei. Faptele datează din 2013 și 2006, iar poliția a făcut publică doar identitatea uneia dintre cele două victime, Mimi Haleyi, o fostă asistentă de producție a lui Weinstein. Potrivit autorităților americane, una dintre femei a fost violată, iar cealaltă a fost obligată să facă sex oral.

Citește și: Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de un obiect foarte greu pe platourile de filmare

Pe numele lui Weinstein au fost formulate cinci capete de acuzare, inclusiv viol, iar producătorul, care a pledat nevinovat, riscă chiar și o pedeapsă cu închisoarea pe viață, dacă va fi găsit vinovat.

Procuratura americană vrea să cheme în instanță și alte femei, pentru a stabili dacă au de a face cu un tipar de comportament.

Peste 70 de femei, printre care actrițe precum Rose McGowan, Angelina Jolie, Salma Hayek și Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărțuire sexuală, viol sau agresiune, în urma apariției, la începutul lunii octombrie 2017, a acelui articol în The New York Times în care erau oferite detalii cu privire la mai multe plângeri pe numele producătorului de film. Weinstein, în vârstă de 67 de ani, a negat acuzațiile, dar este subiectul mai multor anchete ale polițiilor din Los Angeles și Londra. La New York a fost, însă, pentru prima oară când a fost și inculpat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.