Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un drum național din Buzău este blocat din cauza unor tiruri care au derapat pe polei

polei

Drumul Național 2E85 Urziceni – Buzău este blocat din cauza unor tiruri care au alunecat pe polei. Circulația pe sectorul șoselei din localitatea Cotorca din județul Buzău este oprită, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române pe DN 2E85 Urziceni – Buzău, în localitatea Cotorca din județul Buzău, circulația rutieră este întreruptă, după ce mai multe autotrenuri au derapat din cauza poleiului și au rămas imobilizate pe carosabil. Pentru a preveni producerea unor accidente a fost luată măsura restricționării traficului dinspre Buzău. Autovehiculele sunt oprite în localitatea Căldărușanca.

Citește și: Ludovic Orban: ‘Se poate forma o majoritate parlamentară fără PSD și acesta este obiectivul nostru’

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, Poliția le recomandă șoferilor care se deplasează în zonele vizate, să circule cu viteză redusă, adaptată condițiilor unui carosabil umed, alunecos sau acoperit cu zăpadă sau polei, să folosească sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, să păstreze o distanţă suficient de mare între autovehicule pentru a putea opri în siguranţă dacă situația o impune și să utilizeze cu precădere frâna de motor pentru reducerea vitezei, evitând bruscarea comenzilor autovehiculului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.