Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un echipaj SMURD a asistat o femeie aflată în travaliu, care a adus pe lume un băieţel

smurd

Un echipaj SMURD, format din patru paramedici, a asistat o femeie însărcinată în 37 săptămâni, care intrase în travaliu şi care a adus pe lume un băieţel, potrivit Agerpres.

Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, echipajul SMURD de la punctul de Lucru Azomureş a fost alertat marţi seara, printr-un apel la 112, care anunţa că femeia, aflată la prima naştere, avea nevoie de ajutor.

"Tânăra era speriată, se afla la prima naştere şi acuza dureri foarte mari la fiecare două minute. Era deja în travaliu, naşterea se putea produce oricând! Nu mai era timp de aşteptat! Colegii noştri au început imediat pregătirile necesare naşterii! După aproximativ 20 de minute, băieţelul a venit pe lume", se arată în postarea citată.

Citește și: SURSE Interlopul care s-a LUAT DE GULER cu fostul ministrul Vela RIDICAT DE DIICOT -El și CLANUL său...

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat atât mamei, cât şi copilului, până la sosirea în sprijin a unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Cei doi au fost preluaţi de personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean Mureş pentru investigaţii medicale amănunţite şi îngrijiri de specialitate.

Echipajul de prim ajutor de pe ambulanţa SMURD care a asistat la naştere era format din paramedici de la ISU Mureş şi de la ISU Timiş.

"Echipajul de prim ajutor de pe ambulanţa SMURD era format din patru paramedici. Trei dintre aceştia, plutonier major Ţiboc Adrian, plutonier major Craioveanu Robert şi plutonier Lovasz Zoltan fac parte din echipa ISU Mureş, iar plutonier Lefter Anda este din cadrul ISU Timiş şi se afla la cursul de formator din cadrul Centrului de Formare Formatori, Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă - ISU Mureş", mai precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.