Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un echipaj SMURD va activa la Chișinău

smurd

O ambulanţă mobilă de terapie intensivă a fost donată de Ministerul de Interne al României Serviciului pentru Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale din Republica Moldova, informează un comunicat de presă citat vineri de Radio Chişinău, informează agerpres.ro

Autospeciala, donată prin intermediul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, a fost deja adusă la Chişinău, astfel încât un echipaj SMURD ar putea activa în scurt timp în capitala Republicii Moldova, precizează comunicatul.

Elena Udrea, la DNA


Discuţii pe marginea acestui subiect au fost purtate, la Bucureşti, de şeful Serviciului pentru Situaţii Excepţionale, Mihail Harabagiu, şi Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne al României.

Anunțul SURPRIZĂ făcut de 'turnătorul' lui Orban și al Olguței Vasilescu: Vreau să vând TOT


Ambulanţa se va afla la Institutul de Medicină Urgentă, iar în componenţa echipei vor fi incluşi medici, asistenţi medicali de la institut şi paramedici din cadrul Serviciului pentru Situaţii Excepţionale. 

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) activează pe teritoriul Republicii Moldova din toamna anului 2014. În prezent, de ajutor calificat în situaţii de risc pot beneficia locuitorii raioanelor Bălţi, Cahul şi Edineţ din Republica Moldova, urmând ca acest serviciu să se extindă în oraşele Cahul şi Comrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.