Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un echipament inovativ în terapia durerii, a fost achiziționat de Spitalul de Recuperare Medicală `Sfântul Sava`, din Pantelimon

Spitalul Sfantul Sava
recuperare medicala terapia durerii Sfantul Sava

Un nou echipament de ultimă generație a fost achiziționat de Spitalul de Recuperare Medicală ”Sfântul Sava”, din Pantelimon, Ilfov. Este vorba despre o terapie unică, patentată, non-invazivă și atraumatică pentru tratarea edemurilor și a durerii.

Echipamentul medical tratează durerea și edemurile, prin producerea unui câmp electrostatic oscilant, până la opt centrimetri în profunzimea țesutului. Astfel, este influențat țesutul tegumentar, subcutanat, muscular, limfatic și vascular.

Acest efect duce la recuperarea flexibilității şi la mobilizarea între straturile şi fibrele individuale, precum şi la dezvoltarea şi îmbunătăţirea căilor de trecere a limfei şi elementelor nutritive.

content-image

Prin repetarea acestui proces în succesiune rapidă, se produce deformarea ritmică a ţesutului. Pe durata pauzei dintre impulsuri, elasticitatea ţesutului reacţionează împotriva acestui mecanism.

Tratamentul duce la normalizarea regimului staţionar, adică a fluxului permanent de fluid între ţesuturile care înconjoară celulele şi vasele sanguine şi limfatice. În acest mod, durerea este diminuată şi este reactivat întregul proces de vindecare şi regenerare.

content-image

Terapia durerii este aplicată în Spitalul ”Sfântul Sava”, atât în secțiile de recuperare medicală după traumatisme, intervenții chirurgicale de orice natură, afecțiuni cardiovasculare și neurologice, dar și în secția de îngrijiri paliative.

Noul echipament va fi folosit de specialiștii Spitalului ”Sfântul Sava” în tratamentul traumelor acute pre operator şi post operator sau în alte stări extrem de dureroase, deoarece efectul terapeutic poate fi obţinut şi prin atingeri uşoare ale zonelor dureroase. Astfel se pot trata, prin terapie fizică, afecţiuni la care alte metode ar fi contraindicate, ca de exemplu traumatisme cranio-cervicale, fracturi, rupturi musculare, etc.

Poate fi utilizat pe zone cu răni deschise, prin acoperirea acestora cu folie sterilă, precum în cazul escarelor, arsurilor și opăririlor.

content-image

Datorită efectului său de regenerare și calmare, noul echipament Deep Oscilation poate fi  folosit și în  post-tratamentul carcinomului, simultan cu terapia prin radiaţii, scurtând perioada de convalescență.

Stimulează regenerare mai rapidă după intervenţii chirurgicale, dureri musculare, întinderi, leziuni traumatice, suprasolicitări sau afecțiuni neurologice, dureri, edeme, inflamaţii, răni.

Spitalul de Recuperare Medicală ”Sfântul Sava”, din Pantelimon, Ilfov, investește permanent în echipamente inovative, aduse în premieră în România. Are cea mai performantă echipă de specialiști în kinetoterapie, fizioterapie și îngrijiri paliative. A reușit să recupereze medical peste 5.000 de pacienți, în cinci ani de funcționare.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.