Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un elev a fost dat afară de la oră pentru că nu purta corect masca de protecție. ISJ Olt cercetează situaţia

bbci.co.uk
profesor profesoara scoala cursuri educatie elevi

Părintele unui elev de la Şcoala "Ştefan Protopopescu" din Slatina a sesizat Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Olt cu privire la faptul că elevul a fost dat afară de la o oră de curs din cauză că purta masca de protecţie sub nas, în acest caz ISJ constituind o comisie care va cerceta ce s-a întâmplat, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Mirela Paraschiv, potrivit agerpres.ro.

"A fost depusă o sesizare la ISJ Olt de către un părinte şi a fost constituită o comisie care va cerceta ce s-a întâmplat", a spus Mirela Paraschiv.

Într-o postare pe facebook, părintele unui elev de la şcoala menţionată a afirmat că la unul dintre cursuri copilul său, care poartă ochelari, a fost dat afară din clasă pentru că avea masca de protecţie sub nas.

"Oare există un temei legal sau articol de lege care prevede să dai afară de la ora de curs un elev de 12 ani şi să-l laşi plângând pe hol lângă gardian pentru că avea masca de protecţie sub nas? Şi asta din cauză că poartă ochelari de vedere şi nu o poate 'poziţiona' deasupra nasului? Această întâmplare a avut loc astăzi şi face referire la copilul meu !!! Şcoala Nr. 2 Ştefan Protopopescu Slatina", scrie în postarea menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.