Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar a răbufnit: 'Aștept demisia ministrului Economiei și a ministrului Finanțelor'

parlamentul european

Europarlamentatul PNL Siegfried Muresan a declarat, miercuri, că așteaptă demisiile ministrului Economiei Niculae Bădălău și ministrului Finanțelor Eugen Teodorovici, după decizia OMV Petrom de a amâna investițiile în Marea Neagră, precizând că demersul OMV este efectul eșecului .

„Decizia OMV Petrom de a amâna investițiile în Marea Neagră din cauza măsurilor fiscale ale Guvernului PSD - ALDE este un mare eșec al actualului Guvern. Investițiile în Marea Neagră sunt de o importanță strategică pentru economia României, iar decizia OMV Petrom nu trebuie să rămână fără urmări. Aștept demisia ministrului Economiei, Niculae Bădălău, și a ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici”, a scris, miercuri, pe Facebook, Siegfried Mureșan.

Sorana Cîrstea explică relația rece cu Simona Halep: Nu am fost niciodată prietene apropiate

Liberalul a adăugat premierul Viorica Dăncilă trebuie să dea asigurări referitor la unele modificări fiscale pentru a încuraja investițiile în România.

„Aștept să primim asigurări de la prim-ministrul Viorica Dăncilă că se află în discuții cu reprezentanții OMV Petrom și că Guvernul va veni cu modificări fiscale care să încurajeze investițiile strategice din România, nu să le blocheze”, a adăugat Mureșan.

Afirmațiile lui Siegfried Mureșan vin în contextul în care OMV Petrom a anunțat că amână investiţia din Marea Neagră din cauza legislaţiei, precizând că nu oferă premisele necesare deciziei de investiţie. Mediul legislativ actual nu oferă premisele necesare pentru o decizie de investiţie în valoare de câteva miliarde în perimetrul Neptun Deep, arată compania în raportul privind perspectivele asupra anului 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.