Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea explică relația rece cu Simona Halep: Nu am fost niciodată prietene apropiate

Doartenis
Simona Halep

Sorana Cîrstea a dezvăluit ce o oprește să fie prietenă cu Simona Halep. Deși se cunosc de la vârsta de opt ani, cele două sportive nu au legat o prietenie, iar numărul 92 WTA a explicat motivul.

"Nu am fost niciodată prietene apropiate. Suntem pur și simplu colege de breaslă, ca-n orice job: cu unii colegi ai o legătură mai profundă, cu alții nu. Nici când eram copii nu eram foarte apropiate, pentru că suntem două persoane extrem de diferite.

Nu există două persoane mai diferite decât noi două. Cu toate astea, respect ceea ce a făcut. Am vorbit întotdeauna extraordinar de frumos despre ea", a spus Sorana, într-un interviu acordat site-ului mirceamester.ro.

Simona Halep, șanse mici să mai câștige un turneu de Grand Slam

Primul și singurul Grand Slam din cariera Simonei Halep a fost câștigat în anul 2018, la Roland Garros, atunci când jucătoarea din Constanța era pe primul loc în ierarhia mondială. Sportiva putea să se mai impună într-o finală de Grand Slam, tot în 2018, la Australian Open, când a fost învinsă în finală de tenismena din Danemarca, Caroline Wozniacki.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

Sorana Cîrstea este sceptică. Nu crede că Simona Halep va mai adăuga un titlu de Grand Slam în palmares.

"E greu să mai câștige un Slam, pentru că acum sunt foarte multe jucătoare care lovesc mingea foarte puternic: Osaka, Pliskova, Kvitova. Ea are un joc în care așteaptă. Mi-e greu să cred că stilul ei de joc se potrivește pe un Grand Slam pe hard. Pe zgură da, o văd mult mai bine, dar și acolo vin jucătoarele cu serviciu puternic.

Per total, Simona este, așa cum am zis, dârză. Iar în tenisul de astăzi asta ar putea să compenseze orice joc", a mai spus Sorana Cîrstea (28 de ani, nr. 92 WTA).

Cele două jucătoare s-au întâlnit de trei ori în carieră. Ultima confruntare directă a avut loc în urma cu 9 ani, iar statistica este de partea Soranei, 2-1:

2008, București: 3-6, 6-3, 6-1 pentru Sorana;
2010, Marbella: 6-4, 7-6 (4) pentru Simona;
2010, Cincinnati: 6-2, 6-4 pentru Sorana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.