Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar dezvăluie sondajul despre sfârșitul lui Merkel

Laurentiu Rebega

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European și un apropiat al lui Marine le Pen, a scris pe blogul său personal că ”Angelei Merkel îi cam fuge terenul de sub picioare!”. Rebega face cunoscut ultimul sondaj dat publicității de agenția DPA care confirmă că ”germanii îi trântesc ușa în nas cancelarului când vine vorba despre politica ușilor deschise pentru refugiați. Doar un sfert dintre germani mai cred în lozinca „Putem face acest lucru” (Wir schaffen das), ceea ce demonstrează clar că Merkel a pierdut masiv sprijinul concetățenilor ei”, arată europarlamentarul român.

Rebega subliniază că ”66% dintre cei intervievați s-au arătat nemulțumiți de politica promovată de cancelarul Merkel la capitolul migrație, după ce anul trecut au ajuns în Germania peste un milion de refugiați veniți mai ales din Africa și Orientul Mijlociu”.

Concluzia vicepreședintelui Grupului naționaliștilor europeni condus de Marine Le Pen este pe măsură: ”În contextul în care germanii cer în stradă demisia Angelei Merkel, iar principalul aliat al partidului cancelarului, liderul Uniunii Creștin-Sociale, Horst Seehofer, s-a distanțat de acest crez, după cum el însuși mărturisește („Cu toată bunăvoința din lume, lozinca atât des folosită nu mi-o pot asuma”), doamnei Merkel nu-i mai rămâne decât să se întoarcă la campania de imagine cu echipa de fotbal a Germaniei și la fotografiile cu sportivi cu care ne-a obișnuit deja”, conform unui comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.