Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar îl compară pe Liviu Dragnea cu Nicolas Maduro:'Pesediștii de la conducerea Guvernului se poartă ca niște dictatori latino americani'

Agerpres
Liviu Dragnea

Europarlamentarul Siegfried Mureșan îl compară pe Liviu Dragnea cu președintele Venezuelei, după ce liderul PSD a susținut că a fost ținta unei tentative de asasinat. Liberalul spune că "pesediștii de la conducerea Guvernului se poartă ca niște dictatori latino americani".

"Domnul Dragnea spune că anul trecut ar fi existat o tentativă de asasinat la adresa sa. Această parabolă a domnului Dragnea seamănă perfect cu minciuna gogonată a dictatorului venezuelean Nicolas Maduro care, pe 4 august, a înscenat un “asasinat” împotriva sa, pe care l-a folosit pentru represiuni ulterioare împotriva opoziției.

Mulți jurnaliști au fost arestați după incident pentru a împiedica orice relatare obiectivă.
Dictatorul mai spune că presupușilor atacatori le-ar fi fost oferite 50 milioane dolari și cetățenia americană. Povestea perfecta.
Mai mult, dictatorul venezuelean vorbește despre “un act de răsturnare” a Guvernului prin violență. Parcă am auzit asta și de la propaganda guvernului Dragnea.
Realitatea este că pesediștii de la conducerea Guvernului se poartă ca niște dictatori latino americani.
Eu vreau ca România să fie o țară europeană, în care hoții să fie la închisoare, iar oamenii cinstiți și competenți la conducerea țări", a scris Diegfried Muresșn pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.