Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar PNL iese la atac: 'Iată de ce Guvernul Dăncilă trebuie să plece imediat'. Ce se întâmplă la ANAF

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam guvern sedinta

„Iată de ce Guvernul Dăncilă trebuie să plece imediat”, arată europarlamentarul Siegfried Mureșan, făcând trimitere la un articol G4Media, care informează că ANAF s-a hotărât să organizeze un val de concursuri pentru 33 de funcții de conducere în direcțiile județene și regionale. Mureșan susține că prin aceste concursuri, PSD va politiza total direcțiile ANAF deoarece, chiar și după ce va pleca Guvernul Dăncilă, acești șefi „pesediști” nu vor putea fi schimbați de noul guvern „pocnind din degete”. „Nu ne permite legea”, avertizează europarlamentarul.

EMOŢII pentru UDREA şi ANDRONIC - Judecătorul decide dacă procesul de corupţie poate intra în linie dreaptă

„În aceste ultime zile ale Guvernului demis, ANAF s-a hotărât să organizeze un val de concursuri pentru 33 de funcții de conducere în direcțiile județene și regionale, după cum informează G4Media.ro. Vorbim de instituția care se ocupă de banii noștri! Instituția care administrează taxele și impozitele pe care le plătim.
Prin aceste concursuri, PSD va politiza total direcțiile ANAF deoarece, chiar și după ce va pleca Guvernul Dăncilă, acești șefi pesediști nu vor putea fi schimbați de noul guvern pocnind din degete. Nu ne permite legea!
Toate deciziile pe care le mai ia Guvernul Dăncilă până va fi schimbat au un scop clar: să se îndoape cât mai mult din bugetul statului și să-și pună cât mai mulți oameni în funcții-cheie.
De aceea, oricine spune că mai putem sta cu acest guvern demis mult timp se înșală amarnic. Orice săptămână cu acest guvern îi costă enorm pe toți românii”, scrie Mureșan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.