Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar român cere `măsuri de război` împotriva terorismului

Daily Mirror‏
politie Londra

Europarlamentarul Laurențiu Rebega a reacționat la atacul terorist de la Londra cu sintagma: ”La vremuri de război, trebuie măsuri de război!” Rebega întreabă ”Cine vrea să arunce lumea într-o spaimă fără sfârșit?” și îi critică pe liderii politic care se mulțumesc cu condoleanțe și asigurări de mai bine: ”Din nou atentate teroriste, din nou spaimă și deznădejde! Din nou aceleași mesaje ale liderilor politici care „deplâng”, „condamnă” și îi asigură pe cetățeni că teroriștii vor primi „o replică pe măsură”! Cu toate acestea, atentatele continuă și, cel mai grav, ele ajung să fie o parte „normală” a vieții noastre de zi cu zi”.

Europarlamentarul român consideră că ”NU, aceasta NU este normalitatea! NU ne putem trăi viețile alergând de la un buncăr la altul, dând telefoane disperate pentru a vedea dacă cei dragi sunt bine. Chiar dacă puțini o recunosc, aceasta este o situație de război! Un război generalizat împotriva populației civile, împotriva unor oameni fără apărare, care nu au nicio vină!”

Rebega arată apoi că ”liderii politici nu au fost votați ca să dea mesaje de condoleanțe și să depună, înlăcrimați, coroane de flori! Politicienii au fost și trebuie să fie votați pentru a asigura o viață mai bună! Cine nu e în stare să se lupte cu adevărat cu terorismul, să se dea la o parte!” și îl dă ca exemplu în acest sens pe Churchill: ”După ce predecesorii săi l-au mângâiat pe creștet pe Hitler, Winston Churchill și-a asumat, curajos, războiul, și a cerut concetățenilor săi lacrimi și sânge pentru a putea recâștiga normalitatea și pacea. Astăzi, avem din nou nevoie de astfel de lideri! Nu mai putem să-i mângâiem pe creștet pe inamici! A trăi într-o spaimă fără sfârșit NU este normal!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.