Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar socialist anunţă DEZINTEGRAREA PSD-ului: Mesaj incredibil pentru opozanţii lui Liviu Dragnea - 'Proiectul lui Victor Ponta devine viabil'

evz.ro
ponta dragnea

Un europarlamentar socialist anunţă dezintegrarea PSD-ului după Congresul social-democraţilor de la finele săptămânii trecute. Cătălin Ivan spune că nu mai are ce căuta în PSD şi anunţă că alternativa pentru cei nemulţumiţi din Partidul Social Democrat ar fi formaţiunea lui Victor Ponta, ProRomânia.

Citeşte şi: Ministrul Tudorel Toader, şedinţă de ULTIM MOMENT cu Tăriceanu. Şeful ALDE DEZVĂLUIE subiectele discutate

"Dictatură, oportunism, câte ceva din fiecare. Un contract, un nepotism, o chestie dată aşa pe aici pe acolo. Asta în condiţiile în care PSD se autodistruge din interior şi va fi ultima oară când va guverna. Proiectul lui Victor Ponta Pro România devine viabil după congresul de sâmbătă. Foarte mulţi din PSD se vor orienta către proiectul lui Victor Ponta şi eu îi încurajez să o facă. PSD s-a sinucis sâmbătă", a tunat Ivan în direct la Realitatea TV.

Citeşte şi: Dezvăluiri din spatele UŞILOR ÎNCHISE: Scandal la Înalta Curte între fostul ministru Constantin Niţă şi Tiberiu Urdăreanu. Ce ACUZAŢII au declanşat cearta

Şi asta nu e tot. Ivan a făcut praf Executivul Vioricăi Dăncilă. "Avem cel mai slab Guvern de la Revoluţie încoace. O perioadă total sinistră pentru România", a mai spus Ivan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.