Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un farmacist american a fost condamnat la trei ani de închisoare după ce a deteriorat cu bună știință sute de doze de vaccin Moderna

smartradio.ro
moderna vaccin covid

Un farmacist american anti-vaccinist a fost condamnat la trei ani de închisoare după ce a recunoscut că a deteriorat cu bună știință sute de doze de vaccin împotriva coronavirusului, potrivit Departamentului de Justiție.

Steven Brandenburg, în vârstă de 46 de ani, a „scos în mod deliberat” flacoane de vaccin Moderna din frigiderul în care erau păstrate, la spitalul în care lucra în Wisconsin (nord). Farmacistului i s-a cerut să plătească despăgubiri de 83.800 de dolari (68.800 de euro) spitalului.

Un total de 57 de persoane au primit doze de vaccin deteriorat, potrivit declarației. „Încercarea deliberată de a strica dozele de vaccin în timpul unei urgențe naționale de sănătate este o infracțiune gravă”, spune Brian Boynton, procuror general adjunct al diviziei de afaceri civile a Ministerului. Steven Brandenburg, care a recunoscut că este conspiraționist, consideră că vaccinul anti-Covid este periculos pentru oameni și le poate face rău și le poate modifica ADN-ul.

Peste 124 de milioane de doze de vaccin Moderna au fost administrate până acum în Statele Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.