Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un film despre hărţuirea sexuală în cadrul companiei Uber va fi realizat de Good Universe

realitatea.net
taxi uber aplicatie

Un film despre hărţuirea sexuală în cadrul Uber, inspirat din experienţa unui fost inginer angajat la această companie, Susan Fowler, care a dezvăluit existenţa acestei probleme, va fi realizat de Good Universe, informează Variety.com. Susan Fowler a făcut dezvăluirea pe 19 februarie, prin intermediul unui articol publicat pe blogul ei, intitulat ”Reflectând asupra unui an foarte, foarte straniu la Uber”. Acest text a dus la deschiderea unei anchete interne în companie şi la demisia directorului executiv Travis Kalanick.

Fowler a afirmat că directorii şi reprezentanţii resurselor umane nu au luat măsuri împotriva directorului său, după ce l-a reclamat pentru avansuri sexuale. Good Universe, companie care a fost cumpărată recent de Lionsgate, a angajat-o pentru acest film pe scenarista Allison Schroeder, nominalizată la Oscar pentru ”Hidden Figures”. Filmul va fi produs de Kristin Burr. ”Când am început colaborarea cu Uber, organizaţia din care făceam parte era formată din femei în proporţie de 25%. Până când am încercat să mă transfer la o altă organizaţie, acest procent a scăzut până la mai puţin de 6%. Femeile se transferau din această organizaţie, iar cele care nu aveau această opţiune demisionau sau se pregăteau să demisioneze. Erau două motive principale: haosul şi sexismul din interiorul organizaţiei”, a scris Fowler pe blogul ei, conform news.ro.

Allison Schroeder mai colaborează în prezent cu Disney, pentru un film al lui Christopher Robin, din distribuţia căruia vor face parte actorii Hayley Atwell şi Ewan McGregor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.