Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un focşănean care vindea combinezoane de protecţie fără documente de provenienţă a fost sancţionat de poliţişti

politista rutiera scrie amenda

Un tânăr de 19 ani, din municipiul Focşani, care vindea combinezoane de protecţie, a fost amendat pentru efectuarea de activităţi de comerţ fără documente de provenienţă a mărfii, dar şi pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie impuse de Ordonanţa Militară nr. 3, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

"În urma unor imagini apărute în spaţiul public, în care un tânăr prezenta pentru vânzare mai multe combinezoane de protecţie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice (SICE) Vrancea s-au autosesizat şi au efectuat verificări în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.

Citește și: Streinu Cercel solicită convocarea CSAT: 'E momentul ca președintele României să se implice în mod direct. Nu mai avem timp'

La data de 28 martie, poliţiştii au identificat bărbatul, în persoana unui tânăr de 19 ani din municipiul Focşani, acesta fiind sancţionat pentru efectuarea de activităţi de comerţ fără documente de provenienţă a mărfurilor cu amendă de 5.000 de lei şi confiscarea mărfii.

De asemenea, faţă de tânărul de 19 ani s-a dispus şi măsura sancţionării cu amendă în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie impuse de Ordonanţa Militară nr. 3", a precizat IPJ Vrancea.

Poliţiştii din cadrul SICE Vrancea desfăşoară permanent activităţi de prevenire, descoperire şi combatere a ilegalităţilor economice specifice stării de urgenţă din contextul actual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.