Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost campion al României a ajuns muncitor necalificat în Anglia: A fost coleg cu Reghecampf

Un fost campion al României a ajuns muncitor necalificat în Anglia. Adi Matei, fostul fundaş al Stelei, încearcă să antreneze în Anglia, însă intrarea e dificilă. Înainte de a ajunge la o echipă, are nevoie să muncească pentru a se întreţine în oraşul Barnsley.

Adi Matei a evoluat în carieră la toate cele trei mari echipe din Bucureşti, Steaua, Dinamo şi Rapid. A jucat şi două meciuri în naţionala României, în 1995. Acum are 47 de ani, este posesor al licenţei PRO, însă nu a reuşit să îşi găsească o echipă pe care să o pregătească. Şi-a încercat norocul şi în televiziune, fiind analist la postul Sport.ro, însă de curând a decis să lase totul în urmă şi să îşi încerce norocul în Anglia.

Potrivit prosport.ro, fostul fotbalist lucrează în prezent ca necalificat într-un depozit din Barnsely, însă mărturiseşte că este doar ceva temporar, până când va avea toate documentele în ordine.

"Ce să faci în România? Am nişte nepoţi aici, sunt de vreo trei-patru luni şi am venit la ei în vizită. Că să poţi să munceşti în Anglia, ai nevoie de un număr social de înregistrare. Până vine ăla, decât să stau degeaba, mai bine lucrez undeva", a declarat Adi Matei.

Jobul său este de „picker”. Merge cu un cărucior şi culege din rafturi diferite produse, de la încălţăminte, ceasuri şi până la bijuterii, pe care le dă mai departe spre împachetare. Matei pune produsele într-o lădiţă aferentă comenzii, apoi scanează mai departe: locaţie, produs, comandă. Salariul mediu ca picker la depozitul unde lucrează Matei este de 8-9 lire sterline pe oră. În funcţie de numărul de ore lucrate, venitul care se plăteşte săptămânal poate ajunge până aproape de 400 de lire sterline.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.