Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost campion mondial italian, ATACAT de un grup de 15 huligani

www.digisport.ro

Un grup de huligani a atacat mașina fostului atacant al Squadrei Azzurra, Luca Toni, în timp ce acesta se îndrepta spre stadionul Partenio-Adriano Lombardi, pentru partida dintre Avellino și Hellas Verona.

Incidentul a avut loc chiar înaintea partidei, când fostul fotbalist de 39 de ani se afla în mașină alături de președintele grupării Verona, Gialloblu Maurizio Setti.

Citește și: RĂZBOI pe străzile din Alaves: Suporterii Barcelonei și ai echipei gazdă s-au bătut cu bâte - VIDEO

"Când am ajuns în apropierea unui sens giratoriu, 14 sau 15 persoane ne-au înconjurat. Era imposibil de spus dacă erau fanii lui Avellino, cu toate că am văzut o eșarfă verde la unul dintre ei, iar pe toată durata meciului s-au comportat neobișnuit", a spus Luca Toni despre incident, conform Digisport.ro.

"Președintele Setti purta o eșarfă galben-albastră, cineva a văzut-o și ulterior a avut loc atacul. Ei nu ne-au atacat pentru că ne-au recunoscut, ci din cauza culorilor. Ei au crezut că suntem simpli fani din Verona. Când au spart geamurile mașinii, mi-a fost foarte frică”, a mai adăugat Luca Toni, care a spus că atacatorii și-au vărsat toată furia pe președintele grupării din Verona. ”L-au lovit cu o sticlă, are semne în zona abdominală, din fericire starea lui este stabilă”, a a mai spus Luca Toni după partida încheiată cu victoria gazdelor, scor 2-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.