Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost candidat la Primăria Sintea Mare, arestat după ce ar fi înjunghiat un consătean

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse
Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care instrumentează cazul, victima ar fi avut o dispută cu politicianul, pe care l-ar fi "agresat verbal". Politicianul, care are 29 de ani, l-ar fi înjunghiat cu un cuţit pe consătean.

"Pe fondul unui conflict determinat şi de atitudinea persoanei vătămate, inculpatul S.N.M. i-a aplicat persoanei vătămate M.M.A. - care a fost agresivă verbal, o lovitură cu un cuţit în zona intercostală dreapta, cauzându-i o plagă înjunghiată care i-a pus viaţa în primejdie", se arată într-un comunicat al Parchetului.

Politicianul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, care a decis arestarea preventivă pentru tentativă de omor. Bărbatul a contestat decizia la Curtea de Apel Timişoara, dar magistraţii au păstrat măsura arestului preventiv.

Suspectul se numeşte Spanik Norbert Mihai şi a candidat, la alegerile locale din 2020, pentru funcţia de primar al comunei Sintea Mare, din partea PMP. El a pierdut scrutinul şi ulterior a părăsit formaţiunea politică şi s-a înscris în AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.