Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost consilier prezidențial explică ce ȘMECHERIE a încercat Guvernul în ședința CSAT: Nu poți să faci asta

csat 4 septembrie 2018

Fostul consilier prezidențial, Iulian Fota, susține că ministrul Apărării, Gabriel Leș, a încercat să fenteze legea, în ședința CSAT în care Iohannis a refuzat opțiunea Guvernului pentru șefia Statului Major. Fota susține că ministrul Apărării știa că încearcă o numire care nu respectă condițiile legii, dar a încercat o găselniță, la care președintele însă nu a marjat.

Citește și: Elena Udrea, dezvăluiri EXPLOZIVE după trei luni de detenție: 'Am dormit două luni cu Alina Bica în același pat'

„Preşedintele azi nu a avut o opţiune pe masă. Ministrul Apărării a intrat în CSAT cu propunerea ca generalul Scarlat să fie şef, el nerespectând condiţiile legii. Ştia că nu respectă condiţiile legii, şi-a propus o găselniţă: ca în acea şedinţă să fie două numiri. Mai întâi să fie numit din funcţia de reprezentant la NATO şef al trupelor de uscat.

În acea şedinţă CSAT acelaşi om urma să fie numit pe funcţia de şef de Stat Major. Cum poţi să faci chestia asta în decurs de câteva zeci de secunde? E contrar normelor militare”, a declarat Iulian Fota, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.